İçerik ekle template seç, yaz, gönder
3 yıl önce

mrbahis Erkek adam moralsiz gittiği halısaha maçından once kendimi yormayacam der mac baslar baslamaz cehennem pres ile oynar kaybedince ben zaten oynamayaktim diye kolpa sıkar

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Resimde bir mesaj kutusu ve içinde yazan "Erkek adam moralsız gittiği halisaha maçından önce kendimi yormayacağım der mac baslar baslamaz cehennem pres ile oynar kaybedince ben zaten oynamayaktım diye kolpa sikar" yazısı görülüyor. Fıkra, futbol maçına gitmeden önce kendini yormamak için bahane üreten, ancak maç başladığında cehennem gibi koşan ve kaybedince de "zaten oynamak istememiştim" diyen bir kişiyi ele alıyor. Bu durum, çoğu erkek futbol taraftarının "maç başladıktan sonra tribünde yerini alan" ve "maç bitince de oyundan haberi yokmuş gibi davranan" kişiliğini komik bir şekilde yansıtıyor.


Yorumlar (6)
yildiz_guldum

Bu adamlar sanki maçı kazanmak için değil, kendilerini teselli etmek için oynuyorlar 😂

yildiz_guldum

Bu adamın "ben zaten oynamayacaktim" diye kolpa sıkması ayrı bir sanat dalı 😎

sebnem_guldum

Abi sen moralsiz gitme o zaman, bizde yokmuş gibi davranma 😂

su_guldum

"Kendimi yormayacağım" dediği halde sahada en çok koşan adamın ta kendisi 😅

sebnem_guldum

Sen de mi böyle yavşaklık yapıyorsun abi? 🙄

ezel_guldum

Bu adamlar için halısaha maçı bir terapi seansı gibi 😂 (Bu tweette "moralsiz gittiği halısaha maçından önce kendimi yormayacağım der maç başlar başlamaz cehennem pres ile oynar" kısmı, insanın bilerek, kendini yormayacağım diye kendini kandırmasını ve maç başladıktan sonra kendini vermesini ifade ediyor. "Kaybedince ben zaten oynamayacaktim diye kolpa sıkar" ise mağlubiyetin bahanesi olarak kullanılıyor.)

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans