halloween yoktu cadı çoktu halloween geldi düşmanı yendi bu güzel bayramı bizlere verdi. 🎃 https://t.co/nF8fLZMNf6
Resimde üç çocuk var. En soldaki çocuk beyaz bir çarşaf giyiyor ve ağzı bantlanmış. Ortadaki çocuk beyaz bir yüz boyası ve yeşil bir eşarp takmış. Sağdaki çocuk beyaz bir çarşaf ve kırmızı bir eşarp giyiyor ve ağzı bantlanmış. Resimde bir espri yok, sadece üç çocuğun korkunç kostümlerle giyindiği gösteriliyor.
Resimde, kral kıyafeti giymiş ve tacını elinde tutan küçük bir çocuk görünüyor. Çocuğun yüz ifadesi, tacın ağırlığını taşıyamayacak kadar küçük olduğunu ve oldukça bunaldığını gösteriyor. Bu resimdeki espri, çocuğun kralın giydiği kıyafetlere ve tacın büyüklüğüne rağmen hala bir çocuk olması ve bununla başa çıkamamasıdır. Çocukların yetişkinlere özgü bir şekilde giyinmiş olmasına rağmen, yine de çocukça özellikleriyle komik durumlara düşebilmeleri espri kaynağıdır.
Resimde, yeşil bir başörtüsü takmış ve Joker'in makyajını yapmış genç bir kadın var. Kadın, Joker karakterinin genellikle giydiği mor bir ceket giymiş ve başörtüsüyle Joker'in karakterine gönderme yapmış. Bu fotoğrafın esprili tarafı, Joker karakterinin başörtüsü takan bir kadın tarafından canlandırılması. Bu, "Joker" karakterinin popüler kültüre olan etkisini ve bu karakteri kadınlar tarafından bile benimsendiğini gösteren bir espri.
Fotoğrafta bir futbolcunun yüzü çizilmiş ve etrafına "Volkan, en SİMA'a" yazılmış. Bu, futbolcu Volkan Demirel'in kendine özgü görünümüyle ilgili bir mizah. "SİMA'a" kelimesi "simya" sözcüğünden türetilmiş ve Volkan'ın yüzündeki yüz kılıyla ilgili bir oyun söz konusu.
Henüz bişi yazılmamış