Dora'navirus @NidaNurYildizzz REDFOXBET Biz üni için 4 kız ilk eve çıktığımızda sular kesikti 1 hafta. Litre litre su taşıdık eve, duş eziyetti. Sonra yöneticiye su tesisatında sorun mu var diye sorduk “vanayı açmadınız mı?” dedi. Dedik ki “VANA NE?”
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, Twitter'da paylaşılan bir espri yer almaktadır. Espri, bir üniversiteye yeni taşınan 4 kızın, su kesintisi nedeniyle litre litre su taşıdıkları ve ardından sorunu çözmek için apartman yöneticisine gittiklerini anlatmaktadır. Yönetici onlara "Vanayı açmadınız mı?" diye sorunca kızların şaşkınlıkla "VANA NE?" demesi espriyi oluşturmaktadır.
Esprinin mizahı, kızların günlük yaşamda su vanasının ne olduğunu bilmemeleri ve bu durumun onlara komik gelmesinde yatmaktadır.