yeni ve güncel haberlerden sıkılan takipçilerimize özel @ickiliydibilmemne evreninden eski gazete haberleri. 🗞️


Tam 4 ay, gece gündüz sevişen kaçak Aşıklar. KAÇAK ÂŞIKLARIN SEVİŞME REKORU (Tan) NLAŞARAK birlikte A Ankara'nın Keçiören semtinde bir eve gizlenen E. Yorulmaz ile Yeşil Öznur adlı âşıklar, 4 ay gece gündüz sevişerek, bu alanda rekor kırmışlar. Aradan geçen 4 ay içinde 77 kilodan 58 kiloya düşen E. Yorulmaz'ı ya- kınları tanımakta zorluk çektiler. Sevgilisinin aksine 5 kilo alan genç kız, kendi- sini kınayanlara, “Aşkı- mıza kimse karışamaz!..’ diye bağırıyordu. 11 1 ELEBEKA Rahat birakın seks yapalım Sık sık objektiflere farklı güzellerle yakalanan Teoman, önce- ki akşam yine benzer bir sahne yaşanınca kendisini görüntü- leyen gazetecilere "Seks hayatımı mahvettiniz” diye çıkıştı. dola- mode VAS ini ati et ne zel nda çek zut ins ocuk Hami ha in- VO illede e cevap mahal CHIT EXIT Teoman İki genç kızla çıktı Rock muzigin unki ismi Teoman, sarkisi kadar çapk

Bu resimde, Muzaffer adında bir genç adam, "teyze" diye hitap ettiği yaşlı bir kadına "corabimi da çıkarayım mı teyze?" diye soruyor. Ancak kadın, Muzaffer'in bu sözlerine sinirlenerek ona "ağır olsan iyi" diyerek tepki veriyor. Bunun üzerine Muzaffer "açmılığımı belli oluyodu, biz böylerini iyi biliriz, ağır dandum ama teyze deyince kan beyniime çıktı. Ben hiç teyze olacak yaşta mıyım" diye yanıt veriyor. Resimde kadın ve genç adamın yüz ifadeleri, durumu komik hale getiren bir espriye işaret ediyor. Kadının sinirli ve genç adamın mahcup ifadesi, okuyucunun da olaya gülmesini sağlıyor.

Resimde Pink Floyd grubu üyelerini görüyoruz. Resmin altında "Pink Floyd topluluğu esrarı çekmeden sahneye çıkmıyor" yazıyor. Burada yapılan espri, Pink Floyd'un esrar kullanımıyla bilinen bir grup olması ve bu sebeple sahneye çıkmadan esrar çektikleri ima ediliyor.

Fotoğrafta, davul çalan bir adamın haberini gösteren bir gazete manşeti var. Haber, adamın sahurda ikram ettiği sigaranın esrar olduğunu ve bunun kendisini hasta ettiğini belirtiyor. Davulcu, kendisinin "esrarlı" bir davulcu olduğu konusunda espri yapıyor. **Espri:** Davulcunun esrarlı davranışı, aslında esrar kullanmasıyla değil, kendisinin hastalanmasıyla ilgili. Bu durum, okuyucuların esrar ile davulcu arasındaki bağlantıyı kurmasını ve espriyi anlamasını sağlıyor.


Yorumlar

Keçiören'de aşktan ölenler grubu kurulabilir bu haberden sonra 😂💀

Bu haberi okuduktan sonra hala Teoman'ı mı takip ediyorsunuz? 🤨