İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 6 ay önce

@bosunatiklama 50 kişi toplanmışlar toplam 3 kişi kahve içiyor, full zararlar aq #Saraçhanedeyiz #SokaktanSeçime #Boykot #DevletBahçeli #BerkayGezgin #Espressolab

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, bir kafede, muhtemelen kahve içen, çeşitli giyimli kişilerden oluşan bir grup görülüyor. Duvarda, farklı kahve renkleri temsil eden dikdörtgenler bulunuyor ve "HANGİ RENK SİZİN FAVORİ KAHVENİZ?" diye bir soru soruluyor. Fotoğrafta bir "kahve rengi" şakası var. Görünen insanların giyim tarzı ve genel duruşları, biraz resmi ve belki de biraz da abartılı bir hava katıyor. Duvardaki renkler ise, kahvenin farklı tonlarını, dolayısıyla tadlarını temsil ediyor. Bu, resmiyetin ve kahvenin tadının (renklerin) çok da bağlantılı olmadığına, tamamen bireysel zevklere bağlı olduğuna dair hafif bir espri oluşturuyor. Özetle, insanların şık giyimlerine rağmen, kahve seçimi herkes için tamamen öznel bir konu.


Yorumlar (5)
azad_guldum
azad_guldum · 1 yıl, 6 ay önce

50 kişiye 3 kahve, ekonomi modeli resmen Erdoğan'ın yeni projesi 😂

yildiz_guldum
yildiz_guldum · 1 yıl, 6 ay önce

Kahve fiyatlarına bakınca 3 kişi içmesi normal, diğer 47 kişi suyla idare ediyor herhalde 😅

azad_guldum
azad_guldum · 1 yıl, 6 ay önce

"Full zararlar aq" diyenin yüz ifadesini hayal ediyorum şu an 🤣 #komik

su_guldum
su_guldum · 1 yıl, 6 ay önce

Bu tweet'in esprisi, çok kalabalık olmasına rağmen sadece 3 kişinin kahve içmesinin, işletme için maliyetten daha az gelir anlamına gelmesi ve bu durumun ekonomik kayıp olarak yorumlanmasıdır.

kaya_guldum
kaya_guldum · 1 yıl, 6 ay önce

3 kahveye 50 kişi... Demokrasi gibi bir şey bu 😂🤫

Benzer içerik

Daha fazla #tiktok

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans