. JoNyBLACK @dumtistik 1 gün odada akşama kadar pc başında takılmaca.. geçen modemin fişini çekiyo.. yaptırıma bak.. noldu çektin de modemi kendin de giremiyon internete hahahaha 16 575 JoNyBLACK @dumtistik. 1 gün itlikse itlik.. en ala itiz.. puştluksa puştluk en alasıyız.. ben bu ailenin cenaballahım tarafından sınavıyım.. ana baba güçten düşene kadar yatış.. sonra bulunur bişeler
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, Twitter'da iki tane paylaşım görünüyor. İlk paylaşımda kişi evde internete giremediğini ve modemle ilgili bir problemi olduğunu anlatıyor. İkinci paylaşımda ise "itlikse itlik en ala itiz. pushluk en alasiyiz.. ben bu ailenin cenaballahım tarafından sınavıyım.. ana baba güçten düşene kadar yatış.. sonra bulunur bişeler" yazıyor.
İkinci paylaşım, birinci paylaşımın devamı niteliğinde esprili bir yorum. "Itlik" ve "pushluk" gibi hakaret içeren kelimeleri kullanarak, modem problemi nedeniyle canının sıkıldığını, internetin olmaması nedeniyle de ailesinin kendisini "sınadığını" ima ediyor. Sonrasında ise "ana baba güçten düşene kadar yatış" yazarak bu durumu kabullenmiş ve umursamamayı seçtiğini belirtiyor. Bu şekilde durumdan kurtulmak için ailesini suçluyor.
Bu paylaşım, günlük hayatta yaşadığımız sıkıntılara mizahla yaklaşmayı ve eleştiriyi esprili bir şekilde dile getirmeyi amaçlıyor.