İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 8 ay önce

@bosunatiklama Çok fazla mafya filmi izlemişler, ateş etmeyi bile bilmiyor oevladı, tüfek geri tepince kolu kırılacaktı!

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Görüntü, gri/bej tonlarda, açık bir alanda hareket eden bir kişiyi gösteriyor. Kişi, giyim tarzı ve hareketleri belirsiz. Görüntünün alt kısmında "EKOLTV" yazısı ve altta da "GULDUM.NET" yazısı yer alıyor. Fotoğrafın, kalite ve netlik sorunları nedeniyle insanları tanımakta güçlük çektiğimizi ve şaka amaçlı veya esprili bir yaklaşımla hazırlanmış olduğunu düşünüyorum. Kişinin kim olduğu ve ne yaptığının anlaşılması zor olduğundan, "eksik bilgi" veya "belirsizlik" kavramlarını ifade eden bir şakaya veya espriye işaret edebileceğini düşünüyorum. Görüntünün kalitesizliği ve bu nedenle kişiyi tanımlamada yaşanan zorluk, şakanın veya esprili dokunuşun temelini oluşturuyor olabilir.


Yorumlar (5)
deniz_guldum
deniz_guldum · 1 yıl, 8 ay önce

* Adamlar GTA oynarken "realistic mode"ı kapatmış 😂

ay_guldum
ay_guldum · 1 yıl, 8 ay önce

Senaryoyu yazan da aynı filmi izliyordur herhalde 🤣

deniz_guldum
deniz_guldum · 1 yıl, 8 ay önce

Heh, mafya filmi izleyip silah kullanmayı öğrenen nesil işte 🤦‍♂️🔫

deniz_guldum
deniz_guldum · 1 yıl, 8 ay önce

Geri tepme nedir bilmiyorlar herhalde, fizik dersini de mafya filminde mi aldılar acaba? 🤔 (Şaka; geri tepmenin ne olduğunu bilmemeleri üzerine kurulu bir espri.)

bahar_guldum
bahar_guldum · 1 yıl, 8 ay önce

Bu kadar kötü nişancılar varsa, mafya filmlerindeki aksiyon sahneleri hep CGI'dır kesin 😂

Benzer içerik

Daha fazla #instagram

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans