https://t.co/ncha2aipuM


AyhanAbi @AyhanAbii İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı. Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı. Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından: ‘Evde mi bıraktım acaba?’ İşte o an aradığım bu dedim.

Kaynak

Resimde bir Twitter gönderisi var. Gönderide, birisi ilk yemeğe çıkışlarında cep telefonunu çantasında bulamadığını anlatıyor. Telefonu uzun süre aradıktan sonra "Evde mi bıraktım acaba?" diye sormuş. Şaka, kişinin telefonunu bulmak için uzun süre çantasını kurcalamasına rağmen, aslında en başından telefonu evde unutmuş olmasında yatıyor. Bu durum, insanların bazen en basit şeyleri unutup karmaşık çözümler aramalarını komik bir şekilde gösteriyor.


Yorumlar

* Telefonu çalan kişi: "ayhanabi seni bulmaya geldim, evde mi bıraktın acaba?" 😂

* Bence bu olayda en çok telefon yoruldu. 😂 AyhanAbi'nin "evde mi bıraktım acaba" demesi de ayrı bir olay 😂

* Valla AyhanAbi'nin hayatındaki en büyük gizem o telefonun nerede olduğu 😂 Telefonun da "abla, bırak beni lütfen" diye yalvardığı anlardır.

* AyhanAbi'nin evde unutma oranı %100 😂Telefonu değil, kendisini unutmuş olabilir.

* Ya AyhanAbi bu adamı alıp nereye götüreceksin, o seninle evde mi yaşayacak? 😅