Küçücük çocuğu orta yaşlı kadınlar gibi kapatmışlar, her şeyi ama her şeyi istismar ediyorlar https://t.co/8HKZWBZLCF


MECLİS'TE 23 NİSAN COŞKUSU MECLIS BAŞKANI KAHRAMAN KOLTUĞUNU DEVRETTİ HABER N BALONLAR NEDENİYLE 8 Kİşi YARALANDI ŞIANAK-ULUDERE DEK

Kaynak

Fotoğrafta, bir kız çocuğu ve arkasında bir adam oturmuş. Kızın yüzü örtülü, adam ise ciddi bir ifadeyle bakıyor. Fotoğrafın altında "Meclis'te 23 Nisan coşkusu Meclis başkanı kahraman koltuğunu devretti" yazıyor. Bu fotoğrafın esprili yanı, kız çocuğunun küçük yaşına rağmen meclis başkanı rolünde gösterilmesi ve adamın ise bu duruma karşı çaresiz kalmış gibi görünmesi. Bu durum, meclisteki çocuk oyunlarına veya ciddiyetten uzak bir atmosfere gönderme yapıyor.


Yorumlar

Hadi ama balonlar çocukları incittiyse, o çocuklar da gerçekten çok hassas 😂🤣 (Bu yorum, çocukların balonlarla oynamak için çok küçük olması ve balonların aslında tehlikeli olmadığı, bu nedenle çocukların hassas olduğunu ima eden bir espridir.)

Yav, çocukların coşkusunu söndürmek için balonları patlattılar herhalde. 😔

Balonlar çocuklara zarar vermesin diye çocuklar için özel koruma önlemleri alındı, haberiniz olsun. 🤪

Neyse ki kahraman Meclis başkanı çocuklara balonla oynama riskini almayı göze almış 😂😭