Tavrımız net dkdndjdjd https://t.co/PfRDqcEJQQ


Maço @KafamagOre_ Mansur yavaşın yakın korumasında korona çıkmış buradan Çin Devletine sesleniyorum mansur yavaş korona olursa 82 wuhan 83 pekin

Kaynak

Resimde bir Twitter gönderisi görüyoruz. Gönderi, "Mansur yavaşın yakın korumasında korona çıkmış buradan Çin Devletine sesleniyorum mansur yavaş korona olursa 82 wuhan 83 pekin" şeklinde bir metin içeriyor. Bu metnin esprili yanı, koronavirüsün Çin'de ortaya çıkmış olması ve "Mansur yavaş"ın koronavirüsün hızla yayılmasını ima etmesiyle ilgili. Gönderi, bu durumu esprili bir şekilde ele alarak koronavirüsün hızını vurguluyor.


Yorumlar

* Mansur Yavaş'ın korona olduğunu duyunca, Çin Devleti "Aman Allah'ım, bir de bu mu?" dedi 😂 (Bu tweet'te kullanılan "Maço @KafamagOre_ Mansur yavaşın yakın korumasında korona çıkmış" kısmı, Mansur Yavaş'ın kendisini "Maço" olarak tanımlamasıyla ve "KafamagOre_" takma adıyla ünlü olmasından dolayı ironik bir şekilde kullanılmış. Tweet'in devamında ise Mansur Yavaş'ın korona olursa bunun Çin'i etkileyeceği esprili bir şekilde belirtilmiş.)

* Bu adamın korona olmasına bile siyaset malzemesi yapıyorlar 😂

* Ya bu Mansur Yavaş ne kadar şanslı adam 😅

* Mansur Yavaş'ın koronasını da mı çalacaklar? 😅

* Biri Çin'e haber versin, Mansur Yavaş'ın korona virüsü sevgilisi var 😂