İlk sezonun final bölümünde Tuncay Kantarcı (Deve Tuncay) sol bacağını yanlışlıkla dua kartına doğru uzatır ve “ayağın kırılsın Tuncay” diyerek kendisine kızar. O bölüm Seyfo Dayı tarafından sol bacağından vurulup yere düşer, o an kadraja yansıyan çiçeğin türü de deve tabanıdır..
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde bir adamın arkasını ve üstünde oturduğu koltuğu görüyoruz. Koltuğun arkasında bir sehpa var ve sehpanın üzerinde de bir kase ve bir kart görülüyor. Şaka, kartın üzerindeki desenin sehpadaki kaseye benzemesi.
Kartın deseninin kaseye benzemesi nedeniyle, sanki kase kartın üzerine konulmuş gibi bir yanılsama yaratılıyor.
Fotoğrafta yere yığılmış bir adam ve arkasında bir bitki görüyoruz. Adamın yüzü yorgun ve üzgün, bitkinin ise mutlu ve sağlıklı olduğu görülüyor. Bu fotoğrafta espri, bitkinin adamın aksine mutlu olması ve adamın bitkiyi kıskandığı şeklinde yorumlanabilir.
**Espri:** "Adam, bitkinin mutlu ve sağlıklı olmasını kıskanarak yere yığılmış."