Ozan Balık @ozan_blk07 AKP li gurbetçilerin tek beklentisi Dolar 13 TL, Euro 15 TL ‘den yukarı çıksın, memleketten yer alalım. Sonra tatilde gelip, muhalefete laf söyleyelim, bunu da vatan sevgisi olarak anlatıp geri dönelimdir.
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, Twitter'da bir kullanıcının paylaştığı bir tweet görülüyor. Tweet, AKP'li gurbetçilerin Türkiye'ye dönmeleri için döviz kurlarının yükselmesini istediklerini esprili bir şekilde anlatıyor.
Şaka, gurbetçilerin Türkiye'ye dönmek için ekonomik koşulların iyileşmesini beklediklerini, ancak bu durumun gerçekleşmesi halinde de memlekette yaşayan insanları eleştirmeye devam edeceklerini ima ediyor. Yani gurbetçiler, Türkiye'de her zaman bir şeyler bulup eleştirmek için bir sebep bulacaklardı.