Kaza.. (Kaydırmacalı) @cuk_oturduu
Resimde bir araba ile bir reklam panosu görünüyor. Reklam panosunda şef üniforması giymiş bir adam var ve "OK" işareti yapıyor. Arabanın ön tarafı reklam panosuna çarpmış ve hasar görmüş. **Şaka:** Arabanın ön tarafı reklam panosundaki adamın "OK" işareti yaptığı eline çarpmış. Bu, "OK" işareti yapan adamın "OK" değil, "KO" (Türkçe'de "kötü" anlamına gelir) işareti yapması gibi bir şakaya benziyor. **Türkçe:** Resimde bir araba ile bir reklam panosu var. Panoda şef kıyafeti giymiş bir adam, "OK" işareti yapıyor. Arabanın ön tarafı, panodaki adamın "OK" işareti yaptığı yere çarpmış ve hasar görmüş. Bu, "OK" işareti yapan adamın "OK" değil de "KO" (kötü) işareti yapması gibi bir şaka.
Resimde, devrilmiş bir cip görünüyor. Cibin arka tekerleğinin üzerine, "Sorun yok" anlamına gelen "NO PROBLEM" yazısı yazılmış. Bu, durumun tersine, cipin devrilmiş olmasına rağmen, kullanıcının esprili bir şekilde sorunun olmadığını ima ettiği bir durumun fotoğrafını gösteriyor. Bir başka deyişle, fotoğraf, "devrildim ama sorun değil" gibi bir espriyi yansıtıyor.
Resimde yan yana park etmiş iki otobüs görünüyor. Sol taraftaki otobüsün ön camı paramparça olmuş. Sağ taraftaki otobüsün üzerinde ise bir kadın halter kaldırıyor. Bu, "acaba bu kadın sol taraftaki otobüse mi çarptı?" anlamına gelen bir espri. Otobüsün ön camı kırılmış olması, "çarpmanın" bir sonucu olarak yorumlanıyor.
Fotoğrafta, yolun kenarında ağaca çarpmış yeşil bir araba ve yanında "Dikkatli Sürüşünüz İçin Teşekkür Ederiz" yazan bir tabela var. Burada yapılan espri, kazaya rağmen tabelanın "dikkatli sürüş" için teşekkür etmesi. İngilizceye çevrilmiş versiyon: The photo shows a green car that has crashed into a tree on the side of the road. Next to it is a sign that says "Thank you for driving carefully". The joke here is that the sign is thanking the driver for their careful driving despite the accident.
Henüz bişi yazılmamış