@mizahdesen @esrarengizdurum Mehmet Batuhan Örs @mbatuhanors … Bugün ışıklarda arkadan birisi geldi bana çarptı, arabada ufak çizikler vardı, “neyse biraz daha dikkatli ol" dedik devam ettik. Bir sonraki ışıklarda tekrar çarptı birisi.. Ne oluyor kardeşim diye sinirle indim arabadan, aynı adam kafasını uzatmış “abi benim ben devam et" diyor..
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, Mehmet Batuhan Örs'ün Twitter hesabından bir ekran görüntüsü var. Ekran görüntüsünde, Mehmet'in araba kullanırken yaşadığı bir olaydan bahsettiği bir tweet bulunuyor. Mehmet, trafikte arkada bir arabanın kendisine çarptığını ve bunun üzerine sürücüye dikkatli olması konusunda uyardığını anlatıyor. Daha sonra, aynı sürücünün bir sonraki ışıkta tekrar kendisine çarptığını ve bunun üzerine sinirlenerek arabadan indiğini belirtiyor. Araba sürücüsünün ise elini uzatarak, "abi benim ben devam et" dediğini anlatıyor.
Şaka, sürücünün ikinci çarpmadan sonra hala yoluna devam etmeye çalışıyor olmasında yatıyor. Bu, sürücünün dikkatsizliğinin çok yüksek olduğunu ve yolun devamında da aynı hataları yapma ihtimalinin olduğunu gösteren komik bir durum. Ayrıca, "abi benim ben devam et" sözü, sürücünün sorumluluk almaktan kaçınmaya çalıştığını ve "benim suçum değil" anlamına geldiğini vurgulayarak şakayı daha da güçlendiriyor.