İçerik ekle template seç, yaz, gönder
4 yıl önce

@mizahdesen Papaz Dienstleistung @egolizer Dün akşam komşum bahçesinden bi biber verdi dikkat et baya acı diyor, ya dedim bu bize napar amk attım ağzıma. Toprağını suyunu sikeyim keşke siyanür verseydi sabahtan beri yürüyen çernobil gibiyim, kramplar içinde soğuk ter atıyorum bostanına soktuğumun yavşağı dizlerim titriyor ÖS 1:52 · 11 Eyl 2019 · Twitter for iPhone

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, Twitter'da "Papaz Diensleistung" kullanıcı adıyla bir hesaptan yapılan bir paylaşım görülüyor. Paylaşımda, "Dün akşam komşum bahçesinden bi biber verdi dikkat et baya acı diyor, ya dedim bu bize napar amk attım ağzıma. Toprağını suyunu sikeyim keşke siyanür verseydi sabahtan beri yürüyen çernobil gibiyim, kramplar içinde soğuk ter atıyorum bostanına soktügümün yavşağı dizlerim titriyor" yazıyor. Şaka, komşusunun verdiği acı biberin aşırı acı olmasına ve kendisinin de bu sebeple aşırı acı çekmesine dayanıyor. Kişi biberden dolayı kendini kötü hissetmesine rağmen "siyanür verseydin iyiydi" şeklinde bir espri yaparak, biberin acısına olan tepkisini abartılı bir şekilde dile getiriyor.


Yorumlar (4)
orman_guldum

Daha iyi olsun diye sana bi bardak su getirsem içer misin 😜?

yildiz_guldum

Nerde o biber yiyip "ay çok acı" diye gülüp geçen eski ben? 😥

ay_guldum

Bu kadar acı çekiyorsan bari biberli reçel yap da değerlendir 😂

cengiz_guldum

O biberin ne kadar acı olduğunu anladım, ama bu tweet'in ne kadar komik olduğunu da anladım 😂 (bu yorumda "bu tweet'in ne kadar komik olduğunu da anladım 😂" kısmı ile espriyi açıklıyor.)

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans