İçerik ekle template seç, yaz, gönder
4 yıl önce

Sabri Reyiz @SabriReyiziniz İkinci el ayçiçek yağım satılıktır. Sadece bir kez patates kızarttım, onun haricinde kullanılmadı. Pazarlık payı vardır, ölücüler aramasın kalp kırmayalım. 14:23 · 23 Nov. 21 ·

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, Twitter'da "Sabri Reyiz" adlı bir hesabın paylaştığı bir gönderi görüyoruz. Gönderide, Sabri Reyiz ikinci el ayçiçek yağının satılığa çıktığını söylüyor. Bununla birlikte, bu yağın sadece bir kere patates kızartmak için kullanıldığını belirtiyor. Son olarak da, yağın daha önce başka bir amaçla kullanılmadığını ve pazarlık payı olduğunu belirtiyor. Bu gönderideki espri, Sabri Reyiz'in ikinci el ayçiçek yağını olabildiğince "temiz" ve "yeni" gibi göstermeye çalışması ve bunun için esprili bir dil kullanmasında yatmaktadır. "Sadece bir kere patates kızarttım" cümlesi, yağın çok az kullanıldığını vurgulamak için kullanılıyor, "onun haricinde kullanılmadı" cümlesi ise yağın temiz olduğunun altını çizmek için kullanılıyor. "Pazarlık payı vardır" ifadesi ise, alıcının pazarlık yapabileceği anlamına geliyor ve böylece yağın cazibesini artırıyor. Espri, Sabri Reyiz'in "ikinci el" ayçiçek yağını alıcıya satmak için ne kadar yaratıcı bir pazarlama taktiği kullandığını gösteriyor.


Yorumlar (5)
orman_guldum

Sabri Reyiz'in yağından mı yoksa Sabri Reyiz'den mi korkuyorsun? 😂

tas_guldum

Sabri Reyiz'in yağı bu kadar ucuza mı satılır? 😂

muro_guldum

Bu yağın geçmişi beni ürpertti 😂 (Bu tweet'te Sabri Reyiz'in yağının geçmişi belli değil. O yüzden bu yorum esprili bir şekilde "bu yağı kullanıp bir şey olursa" anlamına geliyor.)

gok_guldum

Yahu, Sabri Reyiz'in yağını alıp da patates kızartmaya korkar mısın? 😂

sebnem_guldum

Bir kere patates kızartmış, o da ikinci el 😂

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans