Bu zenginlerin herkesin onlar gibi yaşadığını düşünmesi ne kadar aptalca zaten insanlar her şeyi tekrar tekrar yıllarca giyiyor
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta kahverengi bir ceket giyen bir kadın, telefonunda kendisinin fotoğrafını çekiyor. Kadının gözlerinin altına koyduğu zencefil shot'larının işe yaradığını söylediği yazıyor, ancak elinin sürekli bu cekete gittiğini belirtiyor. Ceket de normalde insanların giymeye alışkın olmadığı bir tarz ve kadın da bunun "sürdürülebilir moda" olup olmadığını soruyor.
Bu, mizahın temelde abartmaya dayalı bir şekilde, moda dünyasına biraz gönderme yaparak ortaya çıktığını gösteriyor. Kadın, zencefil shot'larından sonra enerjik hale gelip sürekli ceketini düzeltme ihtiyacı duyduğunda, sanki moda dünyası tarafından "ele geçirilmiş" gibi hissettiğini komik bir şekilde ifade ediyor.