Ov3rm1nd Takip et @Ov3rm1nd_ 2 yıllık ilişkin bitiyo, sabahına akbil basıp işe gidiyon biz ne ara şiir yazcaz amkun kapitalizmi. RETWEET BEĞENİ 844 3.358 08:22 - 04 Oca 2016
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğraf, Twitter'da "Ov3rm1nd" adlı bir kullanıcının paylaştığı bir tweeti gösteriyor. Tweette, "2 yıllık ilişkin bitiyo, sabahına akbil basıp işe gidiyon biz ne ara şiir yazcaz amkun kapitalizmi." yazıyor.
Bu tweet, ilişkinin bitmesinin ardından kişinin hayatının rutinleşmesi ve bu rutin yaşam içinde şiir yazmaya vakit bulamamasını ele alıyor. Burada "amkun kapitalizmi" ifadesi, kapitalizmin bireyleri sürekli çalışmaya ve tüketmeye zorlayarak duygusal ve yaratıcı yönlerini göz ardı etmesine gönderme yapıyor. Yani, tweet, kapitalizmin hayatın tüm alanlarını nasıl etkilediğini ve insanların yaratıcılıklarını nasıl engellediğini esprili bir şekilde ele alıyor.