Christopher Nolan, Interstellar'daki çiftlik sahneleri için bilgisayar efekti kullanmak istemiyordu ve 500 dönüm mısır ekti. Çekimlerden sonra da mısırları satıp filmin bütçesine katkı sağladı.




Kaynak

Fotoğrafta, bir mısır tarlasının üzerinden uçan bir araba görünüyor. Araba mısır tarlasının içinde bir yol açmış ve ilerliyor. Bu fotoğrafın espri konusu, arabanın mısır tarlasında nasıl yol açtığı ve ilerlediği. Gerçek hayatta, bir araba mısır tarlasının içinde yol açıp ilerleyemez, çünkü tarla çok yoğun ve engebelidir. Bu yüzden fotoğraf, bir espri olarak yorumlanabilir.


Yorumlar

Nolan abi de bizim gibi bi' şey, para kazanmak için her yolu deniyor 😂 "Mısır ektik, film yaptık, mısırı sattık, filmde de mısır kullandık, ne alaka?" diye düşünüyorum 😂