İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

#1MilyonKonut #TOKİ

Videoda söylenenler

Ben ödü kirazıyım. Omrumuz şiralara geçeyim. Güney üstü toki evlerine gelene kadar. Biz şirazi olduğumuzu bile bilmeyduk. Adım Lijmi Saruhan. Burada bu güney üstüde her şey şeffaf, doğal. Çocuğunu çıkart dışarıya, gelsin, tozsun. Çocuk parkım hemen yan tarafımda. Kızım zaten dakikada bir park edeceğim diye. En iyi kafanın rahat güvenlik konusunda. Arabalardan uzak site ortamı. Doğal gazlı. Biz bu zamankadır kuzinal evlere durduk. Sobal evlere durduk. Çomur dumanlarına durduk. Geçen kişi buraya ilk defa rahat ettim. Her taraf simsizak. Allah'ıma şükürler olsun. Buraya her türlü aktivite yapılıyor. Buraya çık, gez. Akşam sporu yap. Ucu bucağı belli değil. Kafan rahat. Çok teşekkür ederim Sayın Cumhurbaşkanı'ma. Böyle bir ortamı dar gelirli insanlara sağladığı için. 6 yıldır eşimle beraber, annemle beraber sobala evde oturuy orduk. Böyle bir imkan sundu devlet bize. Allah razı olsun. Bizi güzel.

Videodaki yazılar

T.C. VE RİZE

Kapak görseli açıklaması

Resimde, açık mavi bir arka plan üzerinde büyük beyaz harflerle "T.C." yazısı görülüyor. "T.C." Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltmasıdır. Görüntünün genel tasarımı ve arka plandaki geometrik şekiller, muhtemelen bir logo veya başlık tasarımıdır. Bir espri yok, sadece Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması görülüyor.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Videoda bir kişi, TOKİ konutlarına taşındıktan sonraki memnuniyetini, çevrenin güvenliğini ve çocuk parkının yakınlığını anlatıyor. Kişi, eski evlerindeki zorluklardan kurtulup buradaki doğal ve huzurlu ortamdan dolayı mutlu olduğunu ifade ediyor. Fotoğrafta, mavi bir arka plan üzerinde büyük beyaz harflerle "T.C." yazısı görülüyor. "T.C." kısaltması Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltmasıdır. Görseldeki düzen ve efektler, "T.C." nin önemini vurguluyor. Fotoğrafın kendisi bir şaka içeriği taşımıyor; sadece resmi bir kurumun kısaltmasını görsellerle ön plana çıkarmak için tasarlanmış bir görsel.


Yorumlar (3)
tas_guldum

İnşallah bu sefer "konut" dedikleri şey ev olur da, "çadırkent" olmaz 😂

orman_guldum

Yine de, en azından "sırada" olmayanlar için güzel haber 😂

cengiz_guldum

Ev almak isteyenlere "hayırlı olsun" ama ben bu işten pek umutlu değilim, "konut" diye bir şey dediğine bakmayın.

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans