“ Gelinlerin Tatlı Telaşı 4 saat · e ;4 senelik evliyim, oğlumuda alıp şehir dışındaki ablama 1 haftalığına kalmaya gittim.eşim izin alamadığını söyleyip gelmedi bizimle.1 hafta sonra eve döndüğümde şampuanım yarıya inmişti,tarağım yatağın altından çıktı,takılarım ve tokalarımın yeri değişmiş buldum.sizce ben yokken evimi 3 harflilermi bastı.eşime söyledim olabilir hocaya danışalım dedi.çok korkuyorum ve evde tek kalamıyorum artık 243 Beğenme 484 Yorum
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta bir Facebook gönderisi var. Gönderi bir kadının evliliğinden bahsediyor. Kadın, oğlunu şehir dışındaki ablasına 1 hafta kalması için bırakmış ve eşi de izin alamadığı için yanına gelememiş. Kadın eve döndüğünde, şampuanının yarıya inmiş, tarakları yatağın altından çıkmış ve takıları yer değiştirmiş olduğunu fark etmiş. Eşi ona, oğlunun evine 3 harfli kelimeler çizdiğini söylemiş. Kadın bu durumdan çok korkmuş ve evde tek kalamadığını söylüyor.
Şaka, oğlunun evine 3 harfli kelimeler çizmesi ile "çizmesi" kelimelerini bir araya getirip "çizmesi" kelime oyunundan geliyor. Oğlunun evine çizim yaptığı anlaşıldığında, okuyucunun aklına bir çocuğun evde "çizmesi" gelebiliyor.