Kullanıcı, Trendyol'un kendi ürünlerinde yaptığı büyük indirimleri çok ucuz bularak şaşkınlığını dile getiriyor.
oha bedava aq… trendyol kendi ürünlerinde %50ye kadar bayram indirimlerini başlatmış… koleksiyona ekledim hepsini. link nerde biliyosunuz :):)))
doa @gencolebilirim bu fiyatlar ne olm 2010da mıyız FIRSAT GRUNU MM OREAC COTTOR 2 4 TRENDYOL MAN Lila Erkek %100 Organik TRENDYOL MAN Ten Erkek Fermuarlı T-Shirt (5) (8) Sepette %50 İndirim Sepette %30 İndirim 69.99 TL 54.99 TL 34.99 TL 38.49 TL
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta iki adet tişört ürünü görülüyor. Ürünlerin üzerinde "Fırsat ürünü" ve "2010'da mıydı?" yazan etiketler bulunuyor. 2010 yılında bu tarz tişörtler popülerdi. Bu nedenle espri, 2010'da bu tarz tişörtlere olan ilginin şimdiye kadar devam etmesi üzerine kurulu. "Bu fiyatlar ne olm 2010'da mıyız" sözü, tişörtlerin fiyatının çok ucuz olması ve eski tarz olmasına atıfta bulunuyor.