HOCA AMA CAMİDE DEĞİL @erhanhocaniz Ya bu cehennemde insan yakma olayı biraz abartılı olmamış mı sizce de? Ne bileyim yani ceza olarak tek ayak üstünde durdursalar,milletin içinde sen dünydayken bunu bunu yaptın şerefsiz deyip rencide etseler,tokat atsalar filan…adam yakmak nedir yaa. 14:18 · 15 Şub 21 saatinde · Twitter for Android
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, Erhan Hoca isimli bir Twitter kullanıcısının bir tweet'i görülüyor. Tweet'te, cehennemde insan yakma olayının biraz abartılı olup olmadığının sorulduğu ve bu cezanın bir şerefsızlık olarak nitelendirildiği yazıyor.
Tweetin mizahı, cehennemde insan yakma olayının abartılı bir ceza olduğuna dair ironik bir yorumda bulunmasında yatıyor. Ayrıca, ceza olarak tek ayak üstünde durdurulması ve şerefsızlık denilmesi, ironik bir şekilde gerçek hayattaki cezalardan daha hafif bir ceza olarak algılanıyor.