İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

se @perilies gokcecim yasadigimiz amk hayatlari bi bilsen beraber skeriz bu dunyanin anasini O Gökçe @prettyconcise · 1 g Siz nasıl bu kadar nefret dolusunuz ya, ben kedilere günaydın derim, çiçekleri selamlarım, bana kötülük bile etse yardıma ihtiyacı olana koşarım. Sevin, her şeyi, herkesi. Bu Tweet dizisini göster 22:35 · 24.04.2021 ·

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Resimde Twitter'dan alınmış iki tweet paylaşımı var. İlk tweet, "gokcecim yasadıgımız amk hayatlari bi bilsen beraber skeriz bu dunyanin anasını" yazıyor. Bu tweet'in altına @prettyconcise kullanıcı adlı bir kullanıcı, "Siz nasıl bu kadar nefret dolusunuz ya, ben kedilere günaydın derim, çiçekleri selamlarım, bana kötülük bile etse yardıma ihtiyacı olana koşarım. Sevin, her şeyi, herkesi." şeklinde bir tweet atmış. Bu paylaşımda yapılan espri, ilk tweet'te nefret dolu bir dil kullanılması ve ikinci tweet'te ise tersine çok pozitif bir yanıt verilmesiyle ortaya çıkıyor. Birbirine zıt bu iki paylaşım, ironik bir şekilde mizah yaratıyor.


Yorumlar (2)
tas_guldum

- Bu kadar sevgi dolu olunca arabaları çiçeklerle süslesek mi? Yolda giderken "Günaydın Kedi" tabelası asmalıyız.

orman_guldum

- Yardıma ihtiyacı olanı kurtarmak güzel, ama bazen hayatta en çok ihtiyaç duyulan şey, bir kedi gibi şımararak geçirdiğin bir sabah. (Kedi metaforu: Hayat bazen ciddiyeti bir kenara bırakmakla başlar!)

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans