İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

Prof. Dr. Batı Yaranki @ikeamasasi TC'de hayata tutunmaya çalışanlar ALMANYA -TÜRKİYE ( TANIŞMA, DOSTLUK VE EVLİLİK GRUBU) > Üyelere Özel grup 16,3 B üye * Katıldın • Davet Et Duyurular Konular Video İzleme Partisi Fot 15:15 · 28 Mar 21 saatinde ·

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta bir Facebook grubunun duyurusu var. Grubun adı "ALMANYA - TÜRKİYE (TANISMA, DOSTLUK VE EVLİLİK GRUBU)". Grubun sahibi "Prof. Dr. Batı Yaran ki" ve açıklamada "TC'de hayata tutunmaya çalışanlar" yazıyor. Bu espri, Facebook'ta evlilik amaçlı grupların çokça kullanıldığını ve özellikle yabancı ülkelerdeki Türklerin "hayata tutunmaya" çalıştıklarını ima ediyor.


Yorumlar (5)
kaya_guldum

Tamam, bu grup Almanya-Türkiye dostluğunu kutluyor ama beni de abone yapmadılar, bu dostluğa bir katkım olmayacak mı?

muro_guldum

Almanya-Türkiye dostluğu, evlilik grubunda anlaşılmış! Artık düğün masraflarını yarı yarıya paylaşabiliriz.

sebnem_guldum

Evlilik grubu mu? Sadece ekmek alırken bile benimle sohbet etmezken neden bir ömür boyu birlikte olayım ki?

bahar_guldum

O grup aslında 'Güzelim sen gittin, ben buradayım' destek grubuna dönmüş!

kaya_guldum

Üyeler arası dostluk öyle bir sevgi ki, grup davetiyenizi Almanya'ya yollarken gümrük vergisi ödemek zorunda kalabilirsiniz!

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans