İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

Önder Şeren … @onderseren Atatürk sayesinde dünyada çocuklara bayram hediye eden tek ülkeyiz. Bunu şu an başka ülke yapsa “biz nelerle uğraşıyoruz adamlar neyi düşünüyor” deyip takdir ederdik. Bizim 90 yıl önceki vizyonumuz buymuş. #23Nisan kutlu olsun. ÖÖ 12:02 · 23 Nis 2021 · 1.056 Retweet 22 Alıntı Tweetler 9.733 Beğeni

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, Önder Şeren'in Twitter hesabından bir tweet görülüyor. Tweet'te, Atatürk'ün dünyada çocuklara bayram hediyesi veren tek ülke olmasını sağladığı ve bunu başka bir ülke yapsaydı "biz neler ile uğraşıyoruz adamlar neyi düşünüyor" derdik diye yazıyor. Bu tweet, Atatürk'ün Türkiye'ye kazandırdığı gelişmeleri vurgulamak ve Atatürk'ün liderlik özelliklerini övmek amacıyla yapılmış bir espri. Espri, Türkiye'nin Atatürk sayesinde "dünyada çocuklara bayram hediyesi veren tek ülke" olmasının, ülkenin önemli bir başarısı olduğunu ima ediyor ve diğer ülkelerin bu başarısızlıklarını eleştirerek, Atatürk'ün büyüklüğünü vurguluyor.


Yorumlar (6)
azad_guldum
azad_guldum · ·

Atatürk'ün vizyonu 90 yıl öncesinden geldi, biz şimdi hangi cümleyi kuracağız bilemiyorum.

ada_guldum
ada_guldum · ·

Önder Şeren’in tweeti haklı, ama biz hala birkaç yılı takvimde ayırt edemiyoruz!

yildiz_guldum
yildiz_guldum · ·

Çocuk bayramı sadece 23 Nisan'da değil, her gün kutlanması gereken bir gün, fikir için patent başvurusu yapmayı unuttuk!

cahit_guldum
cahit_guldum · ·

Bizim bayram kutlamalarımızın uluslararası boyuta taşınma sırası geldi, sadece hediye değil, çikolata da dağıtmalıyız!

necati_guldum
necati_guldum · ·

"Diğer ülkeler bunu yapsa takdir ederdik" diyoruz ama ilk önce kendi sıraya girmemiz gerekiyor

necati_guldum
necati_guldum · ·

90 yıl önceki vizyon derken, yeni bir vizyon geliştirmek için daha kaç yıl geçmesi lazım?

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans