Yapay zeka açıklaması
Bu görsel, Twitter'da paylaşılan bir gönderidir. Gönderi, bir kişinin profil fotoğrafı ile birlikte "8 milyar dolar param olsun, 1000 tane evim, 1000 tane arabam olsun, yarım saat sonra cennete gideceğimi bileyim.. bunlara rağmen 'Survivor' adlı programa tek kuruş harcarsam benim ecdadımı tüm dünya siksin.." şeklinde bir espri yazmaktadır.
Bu espri, "Survivor" gibi zorlu yarışma programlarına katılanların, şöhret ve para için kendilerini nasıl zorladıklarını ve birtakım sıkıntılara katlanmayı göze aldıklarını eleştirel bir şekilde ele almaktadır.
Kişi, "8 milyar dolar param olsun, 1000 tane evim, 1000 tane arabam olsun, yarım saat sonra cennete gideceğimi bileyim..." diyerek zenginlik ve lüks içinde yaşama arzusunu dile getirirken, yine de "Survivor" programına tek kuruş harcamayacağını ve ecdadının lanetlenmesini bile göze alacağını söyleyerek, yarışma programlarına olan ilgisizliğini ve bu tür programlara katılmaktan duyduğu iğrendiğini vurgular.
Espri, "Survivor" programını ve bu tür yarışma programlarına katılan kişileri eleştirel bir şekilde ele alarak, maddi zenginlik ve şöhret hırsının nasıl bir tutkuya dönüşebileceğini ve bunun bazen insanları gülünç durumlara sürükleyebileceğini ima etmektedir.