Tribünsel betyap @tribunselcom Ümit Karan:“Maç sonrası Fatih hocayı beklerken korkuyorduk kapı açıldı ve bravo yine tarih yazdınız o.çocukları dedi, kimseden çıt çıkmadı.” RETWEET BEĞEN 184 272
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde tribünsel adlı bir Twitter hesabından yapılan bir paylaşım görülüyor. Paylaşımda Ümit Karan'ın Fatih Terim'in maç sonrasında yaptığı bir konuşma hakkındaki sözleri paylaşıldı. Ümit Karan, maç sonrasında Fatih Terim'in oyuncuları tebrik ederken "Maç sonrasında Fatih hocayı beklerken korkuyorduk kapı açıldı ve bravo yine tarih yazdınız o çocuklar dedi, kimseden çıt çıkmadı." demiş.
Bu paylaşımın komik yanı ise Fatih Terim'in takımlarına verdiği sert eleştirilerine rağmen, oyuncularının onun sözlerine karşı korku ve saygıyla suskun kalmalarıdır.