Yemin ederim bir tek biz sevilmiyoruz Ya


iremsu @timbresx anasini satiyim bu millet ne yapiyo da bu kadar deger goruyo valla anlamiyorum ya biz kul kole de olsak boyle muamele gormeyiz Translate Tweet irem @meriismee · 3d hasta olmuşumdur… istediğin bir şey varsa alıp getirebilirim 23-38 lyi gelen bir şey yada se iyi olurdu Geleyim bitanem 140 Balkona çık 23-52 Siz İstediğin bir şey varsa alıp getirebilirim 23:38 İyi gelen bir şey yada 23:38 sen 23:40 / gel 23:40 iyi olurdum 23:40 Geleyim bitanem 23:40 Balkona çık 23:52 Siz gel Geldim 23:56

Kaynak

Fotoğrafta bir bebeğin yatağında yatarken telefon ekranında yazıştığı mesajlar görünüyor. Bebek "istediğin bir şey varsa alıp getirebilirim" diye mesaj atıyor. Karşısındaki kişi "iyi gelen bir şey yada" diye cevap veriyor. Bebek "sen gel iyi olurum" diye cevap veriyor. Bebek anlaşılan anne-babasından bir şey istiyor ama ne istediğini açıkça söylemek yerine onlardan "sen gel" diye rica ediyor. Bu mesajlaşma bebeklerin dilinden yola çıkarak komik bir şekilde yazılmış.

Fotoğrafta gece vakti bir apartmanın önünde park edilmiş beyaz bir arabanın yanında iki kişi görünüyor. Kadının bir elinde sigara, diğer elinde ise bira var. Aynı zamanda, adamın da elinde bira var. Arabanın önünde bir kaç boş bira şişesi duruyor. Bu fotoğrafın espri konusu, gece geç saatlerde araç kullanırken alkol almamanın tehlikesine dikkat çekmek ve bunun ciddi sonuçlar doğurabileceğini hatırlatmaktır.


Yorumlar

"İstediğin bir şey varsa alıp getirebilirim" cümlesi artık mutluluğun formülü oldu galiba!

Düşünsene, balkon tedavisiyle popülarite kazanırsak, bütün sağlık sistemini çökerteceğiz!

Balkona çıkmak, hastalıktan kurtulmak için yeni bir tedavi yöntemi mi?

Hasta mısın yoksa sadece dikkat çekme taktiği mi bu?

Yani şimdi bir kedi kadar sevilmemiz gerekiyor öyle mi?

Bu nasıl bir sevgi ya, sanki ödül törenindeyiz, herkes sırayla sevgisini açıklıyor!