zinaida @romanovdoll sence bizim seyahat etmemize engel olan şey pandemi mi O Wociety @wociety 4 Nis Pandemi sonrası seyahat edeceğiniz ilk ülke hangisi? BRITISH AIRWAY REGION airlin
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, "British Airways" yazan bir tabela arkasında poz veren iki kişi görüyoruz. Tabelanın üzerinde "REGION AIRLIN" yazan bir tabela da var. Şaka, iki kişinin bir havayolu şirketi için reklam çektiriyor gibi görünmesi ancak fotoğraftaki yazıların farklı havayollarına ait olması. Bu durum bir "çift anlam" yaratarak mizahi bir etki yaratıyor.
Başlıktaki soruda ise "Sence bizim seyahat etmemize engel olan şey pandemi mi?" deniyor. Bu soru, günümüzde yaşanan pandemi nedeniyle seyahat etmenin zorlaştığını ve insanların seyahat etmenin özlemini çektiğini ima ediyor. Şaka, insanları bir havayolu şirketi için reklam çeken "çift" olarak göstererek, pandemiyle ilgili bu özlemi eğlenceli bir şekilde ele alıyor.