duygusal sapık @analvirtuozu 70 tl tuttu şunlar aq. bende market fobisi oluşmaya başladı SEKERSİZ Coca-Cola aft toWER RESS MIVEA LACKS WHITE NESCAF pre NESCAF Xpre CAFE CHOF SIRMA SIRMA CAFE CHO Doea ÖS 4:26 · 3 Ağu 2020 · Twitter for iPhone 9.9 B Reğeniler 300 Retweet ve vorum Ali @PhantasoBoy Soğuk kahveyi neden alıyorsun ki normal kahveyi yap dolaba koy soğusun , musluk suyu neyine yetmiyor bide çöp poşeti almış. lüks şeyler bunlar @analvirtuozu adlı kişiye yanıt olarak ÖS 1:29 · 4 Ağu 2020 · Twitter for Android 341 Beğeniler VINO > (C4
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta 7 adet su, 2 adet Nescafe, 1 adet Coca-Cola, 1 adet deodorant ve 1 adet sünger görüyoruz. Kişi bu ürünleri marketten almış ve "70 TL tuttu şunlar aq.. bende market fobisi oluşmaya başladı" diye tweet atmış.
Alttaki yorumda ise "Soğuk kahveyi neden alıyorsun ki normal kahve yap dolaba koy soğuşsun, musluk suyu neyine yetmiyor bide çöp poşeti almış... lüks şeyler bunlar" diye yazılmış.
Bu espri, kişinin marketten aldığı basit ürünleri abartılı bir şekilde "lüks" olarak göstererek, market fobisiyle dalga geçmektedir.