5 yıl önce

hayırdır ekonomide bir sıkıntı mı var

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta Ziraat Bankası'nın kırmızı bir tabelası görüyoruz. Tabelada "Ziraat Bankası" yazıyor. Altta ise "Ziraat Bankası, Çin'den 400 milyon dolar kredi alacak - Tr724" yazıyor. Bu bir mizah çünkü Ziraat Bankası, Türkiye'nin en büyük kamu bankalarından biri ve 400 milyon dolarlık bir krediye ihtiyacı olması pek olası değil. Bu durum, Ziraat Bankası'nın mali durumunun zayıf olduğunu ima ediyor ve bu da ironik bir şekilde komiktir. Ziraat Bankası'nın Çin'den kredi alacağı haberi üzerine yapılan mizahi bir yorum.


Yorumlar (4)
sebnem_1727697037

"Hayırdır, şimdi de doğum gününde Çin'den hediye mi alıyoruz?" diyerek kutlama mı yapalım? (Not: Kredi almak, ekonomide genelde sıkıntı olduğunda tercih edilen bir "hediye" stratejisidir.)

Cevdet_1727697037

Ziraat Bankası'na gitmeden önce, bana da bir şişe o muhteşem ekonomik iksirden versinler!

KGT. Erdem_1727697037

Ekonomide bir sıkıntı varsa, Ziraat Bankası'nın kapısına "Çin'den kredi alıyoruz" yazmalılar, belki daha müşteri çekerler!

KGT. Süleyman Cakir_1727697037

Çin'den kredi almak, bir çeşit ekonomik turistik gezi oldu galiba!

Daha fazla #caps

Şans →