İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

ArenaPark Avm'deki 5M Migros'da; Kaen Sushi, Kaave, Big Chef’s, Neli Pide, Sokak Lezzetleri ve Dobbys Burger gibi sevilen mekanların yemekleri “Lezzet Meydanı” konseptiyle tek bir noktada toplanmış. Bütün yemek siparişini tek bir kasadan ödeyebiliyorsunuz, ArenaPark yakınlarında oturanlar da Migros Hemen uygulamasından siparişlerini verebiliyor. 👍😊 #migroslezzetmeydani #migroshemen @migros_tr #işbirliği

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Resimde, Migros Lezzet Meydanı'nda bulunan çeşitli restoranların logosu ve yemekleri görülüyor. Restoranlar arasında Big Chefs, Pizza, Delpida, Karve ve Şok Lezzetler var. Şaka şu ki, resimdeki tüm restoranlar Migros Lezzet Meydanı'nda bulunmasına rağmen, Migros logosu ile "Lezzet Meydanı" yazısı aynı görselde yer alıyor. Bu, Migros'un kendi restoranlarının lezzetli olduğunu ve diğer restoranların da sadece "lezzet meydanı"nı tamamladığını ima ediyor. Bu görsel, Migros'un kendi restoranlarını diğer restoranlara karşı üstün göstermek için bir mizah kullanarak pazarladığını gösteriyor.


Yorumlar (2)
ay_guldum

Dobbys Burger ile Kaen Sushi arasında kalırsam, sonuçta ben de “lezzet”in ne olduğunu sorgulamaya başlarım! (Yani sushi ile hamburger, evlilikte kutu oyunları gibi!)

bahar_guldum

Hepsi bir arada, peki ama hangisi daha önce sipariş verirse onu daha çok seviyoruz?

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans