SelinciğinizX @selinoz78 000 cüzdanımda 100 lira var bozdurursam hepsini harcarım diye her şeyi kartla ödüyorduum 250 TL harcamışım bayağı mantıklı biriyim ÖS 5:30 · Twitter for Android 17 Retweet 2 Alıntı Tweet 1,1 B Beğeni
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde Twitter'da bir paylaşımın ekran görüntüsü yer alıyor. Paylaşımda, Selin isimli bir kullanıcı cüzdanında 100 lira olduğunu ve her şeyi kartla ödeyip 250 TL harcadığını söylüyor. Bu, bir espriyi çağrıştırıyor.
**Espri:** Selin, 100 lira ile 250 TL'lik harcama yaptığını iddia ediyor. Bu imkansız olduğundan, Selin'in aslında kredi kartını kullanmış olması ve bu şekilde harcama yapmış olması olası. Bu durum, kullanıcının parasıyla oynama şeklinin esprili bir şekilde ele alındığını gösteriyor.