İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

Survivor gönüllülerde bir tanıdık: yırmağa gidiyrum.

Videoda söylenenler

Daha önce Karadeniz Furtunası görmeyenler bu yıl Survivor'd a beni seyretsinler. Bu sefer yirmağa gitmeyordum. Bekle beni Survivor sağa gel iyorum.
Yapay zeka açıklaması

Görüntüde, koyu mavi bir arka plan üzerinde, soluk gri/bej tonlarında, "CUMARTESİ" yazısı görünüyor. Yazı biraz bulanık ve efektli, adeta bir eski video veya film sahnesi gibi. Bu, muhtemelen "Cumartesi" kelimesinin üzerine "Cuma" yazılacağını fakat yanlışlıkla "Cumartesi" yazılmış bir espridir. Hatta kelimenin tam olarak "cuma" değil de "cumartesi" olarak yazılmış olması, ironik bir şekilde, espriyi vurgular. Görüntünün eski/kalitesiz olması da esprinin bir parçası olabilir. Eski medya veya eski bir programda bu tarz bir hata olduğunu hayal etmek, espriyi daha komik hale getiriyor. Görüntüde, bulanık bir arka plan üzerinde, büyük harflerle yazılmış "CUMARTESİ" (Cumartesi) kelimesi görülüyor. Arka planda mavi bir ton var. Resimde bir cumartesi günü ile ilgili mizah yoktur. Sadece "Cumartesi" kelimesi görülüyor, bu da bir cumartesi günü haberi, olayı ya da etkinliği işaret edebilir. Görüntünün kalitesi düşük olduğu için daha fazla bilgiye ulaşmak mümkün değil.


Yorumlar (2)
ada_guldum

Yırmagayı biliyorum ama bu kadar terlemek ne kadar sürer, Survivor'da daha dayanıklı olmaları lazım, değil mi? (Burada yırma, gitme anlamında kullanılıyor, neden Survivor'da kalmak zor, çünkü herkes yıpranıyor!)

selma_guldum

Gönüllüler bir de yırmaktan sonra gelince 'hayatta kal' modlarına geçecekler, merakla bekliyorum!

Benzer içerik

Daha fazla #ırmağa gidiyorum

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans