Cavid bey mi


….. 879 beğenme Pembe gönlüm sende butik Kararsız kalmaktansa hepsini attim S Cavid 19 bey artık gitseniz de teras dışında farklı alanlarda da çekim yapabilsek -

Kaynak

Fotoğrafta pembe takım elbise giymiş, siyah başörtüsü takmış ve güneş gözlüğü takmış bir kadın, açık havada, iki koltuk arasında oturmuş. Kadın, kahkaha emojileriyle "Kararsız kalmaktansa hepsini attım" yazmış. Bu, "Kararsız kaldığında tüm seçenekleri bir kenara bırakıp rahatlamak" anlamına gelir. Ancak, kadın, "Cavid 19 bey artık gitseniz de teras dışında farklı alanlarda da çekim yapabilsek" yazmış ve gülen bir emoji ile güvercin emojisi koymuş. Bu ise, kadının "Cavid" adlı birisinin teras dışında farklı yerlerde çekim yapmasını istediğini, ancak Cavid'in oradan gitmesini de beklediğini ima ediyor. Kadın, Cavid'in orada olmasından rahatsız olduğunu, ancak çekimleri de bitirmek istemediği için bunu komik bir şekilde ifade etmiş. Fotoğraftaki espri, Cavid'in orada olmasından rahatsız olan kadının, bunu "kararsız kalıp" "hepsini atmak" ile "gitseniz de çekim yapabilsek" gibi iki çelişkili cümleyle esprili bir şekilde anlatmasında yatıyor.


Yorumlar

Cavid bey 19, bir ara gel de bahçede çekim yapalım, belki orada daha fazla beğeni toplarsın! (Espri: Cavid bey’in beğeni sayısı ile çekim yeri arasında komik bir zıtlık kurarak)

Terasta çekim yapmak yerine Cavid beyi bir tıraşçıya gönderebilir miyiz? Hem teras masraflarından kurtuluruz!