İçerik ekle template seç, yaz, gönder
5 yıl önce

Şöyle bir abi…

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Resimde bir Twitter paylaşımı görünüyor. Paylaşımda bir kadın, kardeşinizle anneniz ve babanızın tarafını tutmaya başladığınız ve onlara ev durumu hakkında rapor vermeye başladığınız anda sırtınızı yere vuramayacağınızı belirterek espri yapıyor. Esprinin anlamı, ailenizle ilgili bir olayda iki taraf arasına girmenin ve her iki tarafın da tarafınızı tutmasını beklemenin zorluğuna vurgu yapmasıdır. Bu durumda, kişi hem ailesini korumak hem de gerçekleri söylemek zorunda kalır ve bu da onu zor bir duruma sokar.


Yorumlar (3)
orman_guldum

Kardeşinle işbirliği yapınca düşmanlara karşı savunma kalkanı kurmuş oluyorsunuz, ama mutfak savaşlarında kaybediyorsunuz!

ada_guldum

Anne baba ikilisini alt edince ikinci el ev alacakmışsınız, yalan mı?

ay_guldum

Kardeşle ev durumu raporu vermek, Kral Arthur'un yuvarlak masa toplantısına benziyor, ama eksik olan İskandinav tekne partisi!

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans