5lik bidonlara su doldurmaya başladım


Tolcay Guivenn BGY : DİRENİŞ 2 saat · Yaptığı Buluş İle 2 Litre Suyla “70 Kilometre Yol Gidiyor” Gaziantepli oto tamircisi Murat Ağbaş petrol savaşlarını bitirecek bir buluşa imza attı. Ağbaş, araçların yüzde elli suyla çalışması sağlayan sitem geliştirdi. 3 araçta yaptığı denemede başarılı sonuçlar elde eden Ağbaş, 2 litre suyla 70 kilometre gidiyor. Kaynak İHA CHA TO

Kaynak

Resimde, "Gaziantepli oto tamircisi Murat Ağbaş, araçların yüzde elli suyla çalışmasını sağlayan sistem geliştirdi" başlığıyla bir haber yer alıyor. Haberin yanında da Murat Ağbaş'ın bir aracın bagajında 2 litrelik su bidonu ve bir hortum ile gösteri yaptığı bir fotoğraf var. Burada espri, Murat Ağbaş'ın 2 litre suyla aracın yüzde elli çalışmasını sağlayan bir sistem icat ettiğini iddia etmesi, ancak fotoğrafta sistemin sadece bir bidon ve hortumdan oluşmasıdır. Yani haberdeki iddianın gerçekçi olmaması, bunun da mizah unsuru olarak kullanılması esprinin temelini oluşturuyor.


Yorumlar

Yani şimdi ben de arabaya su lavabosundan doldurup, yola çıkabilir miyim? Su faturasıyla benzin faturasını karşılaştırmak enteresan olacak!