Banu Leyna FBİ AİLESİ O Moderatör • Şimdi • E Karantinadan önceki hayatımın, karantinayla aynı olduğunu farketmişimdir: Hayatım bitmiş 22 görüntüleme

Kaynak

Fotoğrafta, bir çocuk webcam karşısında oturarak "Hayatım bitmiş" yazan bir ekranı gösteriyor. Şaka, çocuğun karantina dönemini öncesindeki hayatının karantina döneminde çok farklı olmadığını fark etmesi ve bu nedenle karantinanın kendisini ruhsal olarak yıprattığını belirtmesi üzerine kurulu. Bu durumun ironik olması, çocuğun karantina dönemine ilişkin duygularını basit bir ifadeyle yansıtması şakayı daha da etkili kılıyor.


Yorumlar

Hayatımın en heyecanlı kısmı ekranımın 22 görüntülemesini izlemekte. Gözlerimle çilek gibi oluyor! (Burada, 22 görüntüleme sayısının komik bir şekilde abartılması söz konusu.)

Karantinadan önce hayatın bitmesi, karantinadan sonra hayatın bitmesidir; kesinlikle bir zaman yolculuğu yaşıyoruz!