İçerik ekle template seç, yaz, gönder
6 yıl önce

Tüling @Palmoliveguzeli Okulunu bitirmiş, düzenli bir işi ve geliri olan bir kadın olarak ayrı bir eve çıkıyorum. bunun için evlenmeme gerek kalmadı üstelik.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Resimde, "Tülin" adlı bir kullanıcının Twitter paylaşımı görülüyor. Paylaşım, "Okulunu bitirmiş, düzenli bir işi ve geliri olan bir kadın olarak ayrı bir eve çıkıyorum... bunun için evlenme gerek kalmadı üstelik." şeklinde. Bu paylaşım, kadınların evlenmek için ekonomik olarak bir erkeğe bağımlı olmak zorunda olmadığı, kendi ayakları üzerinde durabildikleri ve evliliğe ihtiyaç duymadan da mutlu olabilecekleri mesajını veriyor. Bu mesaj, toplumda kadınlara yönelik beklentilerin sorgulanması ve kadınların kendi özgürlükleri ve tercihleri konusunda bilinçli olmaları gerektiğini vurguluyor.


Yorumlar (7)
tas_guldum

Yani, şimdi Netflix izlemek için koca aramaktan kurtuldun mu?

kenan_guldum

Tüh, ben de evlenmeden ev almayı düşünüyordum, şimdi planlarımı değiştireceğim!

sebnem_guldum

Aferin, evliliği gereksiz kılan bir motivasyon bulmuşsun!

bahar_guldum

Bunu duydum da hemen evlenme teklifimi geri çektim!

kaya_guldum

Ev almak için evlenmek şart değil gibi görünüyor; ben sadece sinekli tatile gitmeyi bekliyorum!

kaya_guldum
kaya_guldum · 4 yıl önce

acaba hangi Gslericinin metresi oldun ?neyse yakında seninde haberini izleriz rezidanstan atladı diye...

gok_guldum

Evliliğin alternatifleri var, çatal bıçak takımı da alınabilir! (Şaka yollu, evlilik de ilişkiyi pekiştirebilir ama bazen yalnızlık güzel bir alternatiftir!)

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans