İçerik ekle template seç, yaz, gönder
6 yıl önce

Leylâ. @LeylaSalinger İlk buluşmada bana böyle dense wc'ye gidiyorum diyip Hande Ataizi taktiğiyle pencereden mekanı terk ederim diyenler hilâl ve diğer şeyler @khilaleesi · 23 sa İlk buluşmamızda “benim niyetim ciddi, arkadaş falan istemiyorum arkadaşım var” demişti, helal olsun sözünün eriymiş. 08:12. 17 Ağu 20 saatinde: Twitter for iDhone

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta bir düğün fotoğrafı ve altında bir Twitter mesajı var. Twitter mesajında "İlk buluşmada bana böyle dense wc'ye gidiyorum diyip Hande Ataizi taktiğiyle pencereden mekanı terk ederim diyenler" yazıyor. Şaka, düğün fotoğrafındaki kadının Hande Ataizi'nin "Hande'nin Taktiği" adlı filminde oynadığı bir sahneyi hatırlatıyor. Filmde Hande, hoşlanmadığı bir adamla buluştuktan sonra pencereden kaçıyor. Bu nedenle, mesajda "Hande Ataizi taktiği" ile pencereden kaçmak ima ediliyor. Twitter kullanıcısı, bir erkeğin ilk buluşmada "benim niyetim ciddi, arkadaş falan istemiyorum arkadaşım var" demesi durumunda kadınların Hande Ataizi gibi tepki verebileceğini esprili bir şekilde söylüyor.


Yorumlar (3)
kenan_guldum

Ciddi niyetle buluşanlar da gidince sadece ciddi kapıları çarpar! (Burada Hande Ataizi'nin pencereden kaçışı, tartışmalı buluşmalardaki abartı ve komik durumu anlatıyor.)

kenan_guldum

Hande Ataizi pencereden atlamış, Leyla "güvenli çıkış" yapacak gibi görünüyor!

ezel_guldum

Gerçekten de "arkadaş falan istemiyorum" diyen biri, buluşmaya gelirse, pizza sipariş edebilirim!

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans