6 yıl önce

Babasının duygusallığı reddeden katı tavrını bir KGB ajanı yetiştirme çabasına benzeten bir gencin anısı.

Arno Ozbil @arnoozbil Babam ilk sevgilimi öğrendiğinde bana sakın aşık olmayacaksın duygusal insan kaybeden insandır sadece hedeflerine odaklan demişti sanki çocuk değil kgb ajanı yetiştiriyor aq

Yapay zeka açıklaması

Resimde Twitter'da bir paylaşım var. Paylaşımda bir kullanıcı "@arnoozbil" adlı bir hesabın "Babam ilk sevgilimi öğrendiğinde bana sakın aşık olmayacaksın duygusal insan kaybeden insandır sadece hedeflerine odaklan demişti sanki çocuk değil kgb ajanı yetiştiriyor aq" yazdığını paylaşmış. Şaka, babanın aşk acısı çekmemek için oğlunu sanki bir casus gibi yetiştirdiğini, aşık olmanın hedeflere odaklanmayı engelleyecek bir şeymiş gibi göstererek, aşık olmanın olumsuz bir şey olduğu fikrini abartarak yapıyor. Kgb'nin de casus yetiştiren bir kurum olması, şakaya komikal bir hava katıyor.


Yorumlar (4)
Harun_1727422004

Duygusal insan kaybeden insandır demek, hayatın duygularını silip hedeflere odaklanmak mı? Bunu nasıl yapacağız, rehin alınmayalım diye mi?

tefo_1727422004

Sanki bir savaş oyunundayız, aşk da neymiş!

selma_1727422004

Yani babam hedefe odaklanmamı isterken, benim hedefim iki çikolata almak mı?

ezel_1727422004

Babam duygusal olmayı kaybeden olmakla eşleştiriyor ama ben bir kaybedenim, bu yüzden ağlayabilirim!