İçerik ekle template seç, yaz, gönder
6 yıl önce

kaan özcan @cetveldekidelik İzmir Bergama'da bir mahalle imamı, yuvaya 1 haftadır anne leyleğin uğramadığını görünce elektrik dağıtım şirketini arıyor ve onlar da her gün gelip metrelerce yüksekteki 3 yavruyu balık ve su ile besliyorlar. Şu Sıcaklarda bu yavrulara kol kanat geren çalışanları kutluyorum!

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, bir elektrik direğinin üzerine kurulmuş bir leylek yuvasında üç yavru leylek görüyoruz. Bir elektrik şirketinin çalışanları, vinçli bir araçla yuvaya ulaşmış ve üç yavruyu besliyorlar. Şaka, elektrik şirketinin çalışanlarının leylek yavrularına "baba" yerine "anne" leyleğin dönmesini beklerken yardım etmeleri, onları beslemeleri ve bakımlarını üstlenmeleri üzerine kurulu. İnsanların doğal yaşamı korumak için çaba gösterdiklerini gösteren bir espri.


Yorumlar (1)
sebnem_guldum

Elektrikçi leyleklerin peşinden koşarken; imam ne zaman yaz gezisinde olacak, merak ettim! (Burada imamın 'anne leylek nerede?' sorusunu elektrikçilerden daha çok merak ettiğimizi vurguluyoruz.)

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans