Ayhan Akkulakoğlu @agalionlayn pilot olmaya heveslendim biraz araştırdım kokpitte müzik dinlemek yasakmış. 10 bin fitte kolumu camdan çıkarıp müslüm gürses dinleyemeyeceksem niye pilot olayım ki bilader ya 18:59 - 21 Şub 2019 156 Retweet 5.300 Beğeni
Yapay zeka açıklaması
Resimde Twitter'da yayınlanan bir gönderi görünüyor. Ayhan Akkulakoğlu adındaki kullanıcının gönderisinde pilot olmaya heveslendiğini ancak kokpitte müzik dinlemenin yasak olduğunu öğrendiğini ve bunun da onu pilot olmaktan soğuttuğunu esprili bir şekilde anlatıyor.
Gönderideki espri, pilot olmaya heveslenilen bir durumun, aslında müziğin yasak olması gibi bir "küçük" detay nedeniyle bütün hevesin yok olmasına bağlanmasıyla ortaya çıkıyor.
"Fitte kolumu camdan çıkarıp müslüm gürses dinleyemeyeceksem niye pilot olayım ki bilader ya" kısmı gönderiyi daha da komik hale getiriyor çünkü Müslim Gürses, Türkçe popüler müzik sanatçılarından biri ve bu bağlamda pilotların müzik dinlememesi garip bir durum olarak sunuluyor.