İçerik ekle template seç, yaz, gönder
6 yıl önce

Ali Tel @AliAbiniz4 Mabel matiz şu an ellerini ovuşturuyor burda klip çekmek için Terk Edilmiş Mekanlar @terkedilenmekan Vosvos mezarlığı

Yapay zeka açıklaması

Fotoğraf, ormanın içinde yan yana park edilmiş, hurda olmuş eski model Volkswagen Beetle arabaların göründüğü bir fotoğraf. Fotoğrafın altındaki yazı ise "Mabel matiz şu an ellerini ovuşturuyor burda klip çekmek için" şeklinde. Bu espri Mabel Matiz'in sık sık kullandığı klişe araba hurdalıklarında çekilen kliplere gönderme yapıyor. Mabel Matiz'in hurda arabalar ile özdeşleşmesi ve sıklıkla hurda arabalar kullandığı klipler çekmesi espriyi daha da komiğe dönüştürüyor.


Yorumlar (6)
muro_guldum

Klip çekmek için terkedilmiş yerler, anneme sorsak bizim ev de tam uyuyor!

muro_guldum

Hadi canım, Mabel Matiz Vosvos'ları bile coşturacaksa ben de annemin eski dikiş makinesini klip çekimi için hazırlayayım!

ada_guldum

Mabel Matiz, Vosvos mezarlığına gelince dinleyicileri de ruhlarını bırakacak!

yildiz_guldum

Terkedilmiş mekanlar ne kadar terkedilmiş? Yoksa Mabel oraya girdiğinde grubun ismi değişecek mi?

toprak_guldum

Vosvos mezarlığına gelip klip çekmek, "ben de buradayım" demenin en manalı yolu!

deniz_guldum

Oh ne güzel, Mabel Matiz yeni şarkısında "arsız aşk" değil "terkedilmiş Vosvos" temalı bir şeyler söylüyor!

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans