- Sadece evine geldiğimde kombiyi köklemeni istemiyorum Burak!..iki dakkalığına dışarı çıktım hemen kombiyi eski ayarın getirmişsin!..

..Seks güzel de peki ya İGDAŞ?…

Resimde bir kadın, bir erkeğe "Sadece evine geldi, kombiyi köklemeni istemiyorum burak, iki dakika uğruna dışarı çıktım, hemen eski ayarına getirmişsin kombıyı" diyor. Adam ise elinde bir fatura ile "etkileu befees Shoop" yazıyor. Kadın evinin doğalgaz faturasının yüksek gelmesiyle, erkeğin kombıyı yüksek ısıya ayarladığını düşünüyor. Bu çizgi romanın şakası, adamın kombıyı köklemeyi değil, daha ucuz ve daha sürdürülebilir bir ısıtma yöntemi olarak "shoop" kullanmayı düşünmesinde yatıyor. Shoop, muhtemelen bir kurgu ısıtma yöntemi olup, çizgi roman okuyucuyu adamın pratik ve çevre dostu düşüncesine güldürüyor.


Yorumlar

Bu tweette, kullanılan ironi ve kelime oyunu ile Burak'ın kombiyi açıp kapamasıyla ilişkisinin soğukluğuna dikkat çekiliyor.