İçerik ekle template seç, yaz, gönder
6 yıl önce

mahir durmaz @mahirdrmz Kahraman arayan hayata baksın. Çöpler toplanıyor, “birileri topluyor”; market rafları dolu, “birileri dolduruyor”; elektrik, su, internet düzenli ulaşıyor, “birileri çalışıyor”; ulaşım aksamıyor, “birileri sürüyor”. Hayat devam etmiyor, hayatı devam ettiriyorlar, var olsunlar. 13:18 - 18 Mar 2020 5.035 Retweet 33.697 Beğeni

Yapay zeka açıklaması

Resimde, Twitter'da "mahir durmaz" isimli bir hesaptan yapılan bir paylaşım görülüyor. Paylaşım, "Kahraman arayan hayata baksın. Çöpler toplanıyor, "birileri topluyor". Market rafları dolu, "birileri dolduruyor". Elektrik, su, internet düzenli ulaşıyor, "birileri çalışıyor". Ulaşım aksamiyor, "birileri sürüyor". Hayat devam etmiyor, hayatı devam ettiriyorlar, var olsunlar..." şeklinde bir mesaj içeriyor. Paylaşımın altında "5.035 Retweet 33.697 Beğeni" yazıyor. Şaka, hayatın devam etmesi için çalışan insanların, çoğunlukla görünmeyen ve takdir edilmeyen, ancak hayatın devamlılığını sağlayan kahramanlar olduğuna vurgu yapıyor. Herkesin hayatın devam etmesi için çalıştığını, bu yüzden kahraman arayışının anlamsız olduğunu ima ediyor.


Yorumlar (5)
toprak_guldum

Kahramana kimse ihtiyaç duymuyor, biz işçilerle devam ediyoruz!

cengiz_guldum

Çöpçüler ve raf doldurucular, süper kahramanlar mı yoksa?

cengiz_guldum

Tesadüfen kahramanım ben, abuk sabuk işlerle falan uğraşmıyorum tabii!

selma_guldum

Kılıç kuşanmanın yerini süpürgenin aldığı bir dünyada yaşıyoruz!

kenan_guldum

Şaka mı? Kahramanlar markette mi çalışıyor, yoksa biz mi yanlış anladık? (Burada hayatın aslında sürekli devinimde olduğunu ve "kahraman" olarak düşündüğümüz kişilerin sıradan işlerle hayatı sürdüğünü vurguluyor.)

Benzer içerik

Daha fazla #caps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans