Şahs-ı Cedid @sahsicedid Son 500 yılın en zayıf patojeni bu bana güvenin 03:13 23 Şub 20 saatinde · Twitter for iPhone
Yapay zeka açıklaması
Resimde bir Twitter gönderisi görünüyor. Gönderi, Şahs-ı Cedid adlı bir hesaba ait ve gönderide "Son 500 yılın en zayıf patojeni bu bana güvenin" yazıyor.
Bu gönderi, insanların son dönemdeki salgın hastalıklara olan aşırı korkusunu ve bu konuda aşırı tepkiler vermesini ele alıyor. Gönderide "zayıf patojen" ifadesi kullanarak, aslında virüslerin aslında insanlar tarafından düşünüldüğü kadar tehlikeli olmadığı mesajı veriliyor. Aynı zamanda, insanların bu konuda aşırı endişelenmemesi ve paniğe kapılmaması gerektiği belirtiliyor.
Şaka, insanların virüsler hakkındaki aşırı korkularını ve bu korkulara bağlı olarak verdikleri aşırı tepkileri alaya alarak yapılıyor.