Libido Çöplüğü @libidocoplugu1 MEMENİ AÇACAK MISI Mart 2020. Ateşin var evde yatıyosun, deprem oluyo bi çıkıyosun dışarı tabi çamur yağıyo O sirada.Hava ne durumda diye kafanı kaldırıyosun üstünden çekirgeler zıplıyo.Derken nasanın bahsettiği dev göktaşı atmosfere giriş yapıyo, sonra babanı görüyosun kimonoyla karşıdan geliyo.. 09:17 · 13.03.2020 · Twitter for Android
Yapay zeka açıklaması
Bu resimde bir Twitter paylaşımı görülüyor. Paylaşım, "Libido Çöplüğü" adlı bir hesaptan ve Mart 2020'de atılmış. Paylaşımda, evde yatarken deprem olduğu ve dışarı çıkmak zorunda kalınan bir durumun ironik bir şekilde anlatıldığı bir mizah geçiyor.
Yazıda, "deprem oluyor, dışarı çıkıyorsun, çamur yağıyor, hava nasıl diye kafanı kaldırıyorsun, çekirgeler zıplıyor, derken bahsedilen dev göktaşı atmosfere giriyor ve sonra baban kimonoyla karşıdan geliyor..." şeklinde bir durum komik bir şekilde anlatılıyor.
Bu mizah, gerçek hayatta yaşanabilecek bir durumun abartılı bir şekilde anlatımıyla ve aniden farklı bir konuya geçerek beklenmedik bir sona ulaşmasıyla gülünç bir etki yaratıyor.