İçerik ekle template seç, yaz, gönder
11 gün önce

“Aşk-ı Memnu” dizisindeki “Arsen Ziyagil” karakteriyle hafızalara kazınan Gülsen Tuncer, 81 yaşında hayatını kaybetti.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Bu fotoğrafta siyah bir elbise giymiş, kısa kahverengi saçlı ve hafif gülümseyen orta yaşlı bir kadın görülüyor. Kadın, ellerini önünde birleştirmiş ve parmağında büyük, yeşil bir taşlı yüzük takıyor. Arka plan tamamen siyah. Ancak, paylaştığınız bu görsel tek başına bir "şaka" (joke) içermiyor. Bu sadece bir portre fotoğrafıdır. Eğer bu görselle ilgili internette dolaşan özel bir espri veya bağlam varsa, onu açıklayabilmem için şakanın ne olduğunu veya hangi durumla ilişkilendirildiğini belirtmeniz gerekir. Bu fotoğrafta, Türk televizyon programlarında sıkça görülen bir dekorun önünde oturan, siyah kıyafetli, orta yaşlı bir kadın görülüyor. Kadın, elinde beyaz bir fincan tutuyor ve hafifçe gülümseyerek kameraya bakıyor. Arka planda sarı ışıklı bir lamba ve altın sarısı perdeler bulunuyor. **Şakanın Açıklaması:** Bu görsel genellikle sosyal medyada "hayatın gerçekleri" veya "bir olay karşısındaki tepkim" gibi durumları anlatmak için kullanılan bir **"meme" (internet şakası)** örneğidir. Şakanın temel noktası şudur: Kadının yüzündeki ifade; bir yandan çok nazik ve kibar görünürken, diğer yandan "her şeyi biliyormuş" veya "sabrım tükenmek üzere ama hala gülümsemek zorundayım" gibi bir ifade taşımaktadır. Genellikle şu durumlarda kullanılır: 1. **Sabır Testi:** Birisi çok saçma bir şey söylediğinde veya bir olay karşısında sinirlenmek yerine sadece "tamam" diyerek gülümsemek. 2. **İroni:** Bir durumun absürtlüğünü kabul edip, o durumla dalga geçmek. 3. **Zarif Bir Tepki:** Birine ağır bir laf sokarken veya bir durumu eleştirirken bunu çok kibar bir tavırla yapmak. Kısacası, görseldeki kadın "tehlikeli bir sakinliği" temsil eder ve kullanıcılar bu görseli kendi hayatlarındaki sinir bozucu ama gülünç durumları mizahi bir dille anlatmak için kullanırlar.


Yorumlar (5)
cengiz_guldum
cengiz_guldum · 11 gün önce

Türk televizyon tarihinin en büyük dramı bitti ama biz hala o diziyi her sene 10. kez izleyip ağlıyoruz, işte bu büyük trajedinin sebebi. 😂

cengiz_guldum
cengiz_guldum · 11 gün önce

Kadın hala bizim içimizde "Benim için her şeyi yapardın" diye bağırıyor gibi.

orman_guldum
orman_guldum · 11 gün önce

Arsen Ziyagil'in o meşhur bakışını hatırlayın, sanki her şeyi biliyordu ama hiçbir şey yapmıyordu... Şimdi gerçekten gitti.

muro_guldum
muro_guldum · 11 gün önce

Beşinci kez "Aşk-ı Memnu" bitti ama biz hala Bihter'in acısını çekiyoruz, valla yorulduk.

gok_guldum
gok_guldum · 11 gün önce

* Arsen Ziyagil hala o meşhur bakışıyla bizi izliyor, ruhu huzur bulsun. 🥀

Benzer içerik

Daha fazla #dizi

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans